PEBKAC

Om het nu eventjes met een lyric van Billy Corgan the quoten: “…ya know I’m not dead!”

De laatste tijd was het stiller dan normaal op JohnBlog. Ondanks mijn virtuele afwezigheid, dat hoofdzakelijk te danken is aan mijn non-computer activiteiten in mijn vrije tijd, blijft de site dagelijks gemiddeld een 80 tal bezoek(st)ers lokken! Sta me toe eventjes volgend woord te benadrukken: BEDANKT! 🙂

Totaal geen reden dus om de site een stille dood te doen sterven. Toen ik deze avond echter mijn webruimte aan het bekijken was merkte ik dat de laatste JohnBlogupdate “under the hood” dateerde van juli 2011.  *Yikes! I feel so vulnerable*  Hoog tijd om eventjes de nodige updates inzake WordPresstoestanden en bijhorende scripts uit te voeren. Ik had deze al een poosje terug willen doen, maar iets PHP-ERROR-achtig (waar ik geen jota van verstond trouwens) stak stokken in de virtuele wielen waardoor de update maar niet wou lukken.  Noem het dus gerust een persoonlijk staaltje PEBKAC, want een doorwinterde websitebouwer zal ik nooit of te nimmer worden.

Deze keer dus méér geluk, en ik heb van de tijd gebruik gemaakt om de blog een ietsiepietsie van lay-out te veranderen.  Toegegeven, er is zeker ruimte voor verbetering. Ik zou beslist nog een boel kunnen editeren, maar sta me toe  je nogmaals uit te nodigen de laatste regel van de vorige alinea te herlezen! 😉

Voor de rockfanaten onder ons: de lyric in het begin kan je horen op volgende plaat!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.