Over

Welkom!

Volledig los van mijn beroepsactiviteiten heb ik de “liefde voor het schrijven” mogelijks geërfd van mijn grootvader zaliger. Alhoewel hij dit deed op een mechanische tikmachine en daardoor talloze velletjes papier erdoor gejaagd heeft, koos ik op 19 september 2009 voor een iets ecologischere vorm van schrijven.

Een blog zoals de mijne, is niets nieuws onder de zon. Ik zal hiermee nooit potten breken of nimmer de Nobelprijs voor literatuur in de wacht slepen. Feit is dat ik het gewoon prettig vind als hobby om, als uitlaatklep hoofdzakelijk, op mijn eigenzinnige manier te schrijven over de kleine en grote dingen die me bezig houden in het leven.

Vind je een bepaald schrijfsel leuk en wil je graag een reactie kwijt? Dan heb ik goed nieuws voor je, want dat is mogelijk onder elk schrijfsel dat ik plaats. Indien je mij persoonlijk een bericht wil sturen, dan kan dit via het aangeboden contactformulier. Elk bericht wordt gelezen, geapprecieerd en je ontvangt zo snel mogelijk een tegenbericht.

Hebben we elkaar offline reeds ontmoet, of ben je hier per abuis terecht gekomen via een zoekmachine? Maakt niet uit, ik vind het zeer vriendelijk dat je eventjes op bezoek komt, en ik wil je daarom van harte veel leesplezier toewensen!

John