Over

Hallo!

Volledig los van mijn beroepsactiviteiten heb ik mogelijks de “liefde voor het schrijven” geërfd van mijn grootvader zaliger. Alhoewel hij dit deed op een mechanisch tikmachine en talloze velletjes papier erdoor gejaagd heeft, koos ik op 19 september 2009 voor een iets ecologischer methode. Regelmatig laat ik mijn vingers over het klavier glijden met als doel een handvol bezoekers te boeien met schrijfsels over de kleine en/of grote dingen die me bezighouden.

Een blog zoals de mijne, is niets nieuws onder de zon. Ik zal hiermee nooit potten breken of nimmer de Nobelprijs voor literatuur in de wacht slepen. Feit is dat ik het gewoon prettig vind om, als uitlaatklep hoofdzakelijk, op mijn eigenzinnige manier te schrijven.

Vind je een bepaald schrijfsel leuk en wil je graag een reactie kwijt? Dat is mogelijk onder elke blogpost dat ik plaats. Ik dank jou nu al op voorhand van harte!

Heb je mijn blog per abuis ontdekt via een zoekmachine of hebben we misschien offline reeds kennis gemaakt? Maakt niet uit, … van harte welkom! Indien je me een persoonlijk bericht wil sturen, over het even wat, dan heb ik goed nieuws! Elk bericht wordt namelijk gelezen én geapprecieerd en zo snel mogelijk beantwoord. 😉

Happy reading!