“So,..where ya from?”

Een terechte logische vraag wetende dat wij hier in ons “plat West-Vlaams” in public aan het keuvelen zijn en de Amerikaanse local dusdanig geen snars begrijpt over wat wij aan het kakelen zijn. Nu ja, laat ik dan ook meteen vanuit mijn standpunt eventjes vermelden dat ik persoonlijk ook soms erg goed moet luisteren als ze mij met het welbekende “chainsaw-English” een vraag stellen.

Best vriendelijke mensen die Amerikanen! Je hoeft maar even in de knoop te zitten met een technisch euvel en er is zowiezo altijd wel iemand die ter hulp schiet. Daar kunnen we in België alleen maar over fantaseren!

Gisteren ook, een beetje onverwacht, op bezoek geweest bij een Amerikaans koppel voor een heerlijk avondmaal! Wie dacht, including myself, dat de Amerikaan niks over gezond eten wist was dusdanig “deadly wrong”!

Al and Caroline, the food was delicious!
Thank you very much!
A big “miauwwww” to Claudius, the cat,  aswell!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Haha, wij hebben ook zoiets voorgehad .. stonden in de lift te kwebbelen in ons plat dialect, vraagt die vent die bij ons stond : Excuse me, is that French??
    Haha, super hé!!
    En inderdaad de Amerikanen zijn heel vriendelijk en ook heel gedisciplineerd vind ik (sommige toch). Al ergens moeten aanschuiven? Ongelooflijk hoe zij zelf een rij vormen toch?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.