Om het nieuwe jaar te starten heb ik er eind 2022 (eindelijk) eens werk van gemaakt om mijn blog in een zogenaamd “nieuw jasje” te stoppen. Dat stond al een poosje op mijn “to-do-lijst”, maar wegens overmacht en meer belangrijke dingen aan het hoofd, heb ik deze stap toch ruim 9 maanden uitgesteld. In die periode kon ik vader geworden zijn nietwaar.

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen, want het was meteen ook het uitgelezen moment om wat minder kritieke, maintenance-updates uit te voeren, mijn online media-bibliotheek op te ruimen en 33 (!) conceptschrijfsels, waarvan sommige al ruim 10 jaar oud waren, permanent te flushen.

Eerlijkheidshalve beken ik dat zo nieuw, het jasje van mijn blog nu ook weer niet is. Na letterlijk enkele uren grasduinen en zoeken naar een relatief “clean en overzichtelijk WordPress-thema”, viel de voorkeur op het einde van de rit voor het vrij basic en van WordPress zelf afkomstige “Twenty Nineteen”. Het aangename is nu dat alle navigatieteksten in het Nederlands zijn vertaald, want voorheen was dit, tot mijn grote ergernis, niet het geval. De blog is nu ook een pak gebruiksvriendelijker geworden voor weergave op mobiele apparaten.

Hoe dan ook, ik wil jullie het komende jaar véél leesplezier toewensen!

John

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Veel succes John met uw nieuw jasje. Ik sta te popelen om het vervolg hiervan te zien.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.