Mijn beste wensen!

We hebben het “einde van de wereld” overleefd. Hoezé!  Kruip gerust uit je betonnen schuilkelder, laat het geconserveerde poedervoedsel nog maar een tijdje staan en haal in de plaats de “Rennie-maagtabletten” maar weer van stal.  Mijn finale post van 2013 op mijn blog zal dan ook (logischerwijze voor de tijd van het jaar nietwaar) mijn beste wensen zijn voor iedereen  die hier al dan niet op sporadische wijze even langskomt.  Aangezien het gisteren echt een certified regendagje was en ik echt geen zin had om mijn kop enigzins uit mijn voordeur te steken, ontsproot er een creatief Illustrator/Photoshop momentje!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.