“John’s Great Event” countdown,…

“Nog 2 maanden!” Dit is wat ik spontaan dacht op 20 mei 2010 toen ik opstond en mij klaarmaakte om aan mijn werkdag te beginnen. Toegegeven, het is een beetje spijtig dat ik deze post een slordige 9 dagen later tik. Doch als je mijn vorige blogpost gelezen hebt dan zul je het mij wel niet kwalijk nemen dat ik wat “achterhink” qua berichtgeving.

What is this all about then? Wel, nadat ik toch ruim een paar jaar “reisloos” mijn vakanties had doorgebracht, staat er voor dit jaar “a big trip” op het menu. I’m going to California! Ondanks het feit dat deze streek een geweldige biotoop is voor fauna en flora zal ik de wijze raad van Scott Mckenzie niet opvolgen. Aansluitend op mijn verblijf in CA  pik ik in het kader van “voor-ne-keer-dat-ik-er-ben”  een 3-daagse citytrip naar New York mee.

Er zijn verschillende redenen waarom ik uitkijk naar dit “uitje”. Eén belangrijke daarvan is om een “close friend.” Mr. Artoeditoe nog eens de hand te kunnen schudden en samen met diens broer, en tevens mijn reisgezel, een leuke vakantieperiode te mogen beleven. Een andere, ook niet onbelangrijk, is het feit dat ik op die manier mijn kijk op de wereld zal verruimen en ik het machtige “ik-ben-er-eens-geweest-gevoel” in mijn lijf zal koesteren.

De (online) sprokkeltocht naar alle mogelijke reisdocumenten en verblijfplaatsen zijn zowiezo de moeite waard, maar ik heb zo het idee dat “the best is yet to come” zeker en vast van toepassing zal zijn. Nadat ik mijzelf, althans voor de titel van deze post, had laten inspireren op de schitterende BBC natuurdocumentaire “Nature’s Great Events”, omschrijf ik daarom dit jaar mijn vakantiebestemming als “John’s Great Event” waarvan “the countdown approaches!”

Laat ik nu vooral hopen dat alle vulkanen voor een paar weken hun smikkel houden en dat alle mogelijke terroristen samen met het bouwverlof hun vakantie nemen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.