JohnBlog: Stats

Zo, de blog is een goede 3 maandjes jong. Hooray!
Tijd om er wat statistiekjes bij te halen en es mee te delen hoe de site loopt qua bezoekers.

De statistieken tot nu toe,...
De bezoekersstatistieken tot nu toe,...
  • De Top 5
  1. Dat een postje over een recept het populairste ging zijn daar was ik van in het begin al van overtuigd. Koken zit nu eenmaal, dankzij de PH’s en de Sergio’s van het moment in de lift, dus zodoende geen complete verrassing voor me. Om mijn bezoekers aantal omhoog te krijgen zou ik dus in principe meer receptjes kunnen posten, maar dat eerste is bijlange mijn ambitie niet. Hoedanook, een overduidelijke dominerende winnaar.
  2. Chevelle is in België (nog) vrij onbekend, ondanks het feit dat ze al meer dan 10 jaar actief zijn en al een handvol CD’s op de markt hebben. Ik had de band ooit es toevallig gehoord in 2003 op een iTunes music-stream en was meteen eraan verknocht.  Toen ze hun nieuwe CD uitbrachten kon ik het daarom niet laten eventjes erover wat te schrijven. Daarom…toch wel verrassend maar toch met een glimlach op de mond blij dat deze op nummertje 2 staat!
  3. Toegegeven, deze post heeft de 3de plaats gehaald dankzij de “Night Of The Proms”. Ik merkte het aan de zoekcriteria dat er voor een korte periode erg vaak naar gegoogled werd. Nu dat de Proms weer voor een jaar stilliggen verwacht ik daarom dus ook dat deze post minder zal gelezen worden in de toekomst.
  4. Toen Hilde Rens stierf was ik ervan ondersteboven. Ik ga het niet ontkennen dat het mij een paar weken bezig gehouden heeft. Ik kon op dat moment echter geen hulde brengen aan iemand dat ik nooit gekend heb. Daarom probeerde ik ook wat voorzichtig te zijn hierin. Ik ben een kreeft van sterrenbeeld, so I guess I got feelings afterall. De post was meteen de “kick-off” voor “JohnBlog 3.0” en ook al had ik liever iets vrolijkers neergepend, ik ben “blij” dat ik het geschreven heb. RIP Hilde.
  5. GBM is de meest voorkomende categorie op deze blog. Als bescheiden filmfan is dat niet geheel onlogisch. Ik moet echter wel oppassen dat ik er geen filmsite van maak want ook dat is mijn intentie niet. “Needfull Things” heb ik al erg vaak bekeken en herbekeken gewoonweg omdat de film mij nooit verveeld. Daarom was het ook 1 der eerste GBM posts die ik online plaatste en het blijkt dan ook meteen de populairste te zijn! Well I’ll be damned! 🙂
  • 2010

Het jaar 2010 zal beslist de nodige posts opleveren, en dit op frequente basis. Ik wil echter mijzelf geen taak opleggen om wekelijks wat neer te pennen. Uiteindelijk schrijf ik als ik er zin en tijd voor heb. Als de site evenveel bezoekers blijft halen zoals het nu doet, gemiddeld een 25 (unieke) bezoek(st)ers per dag dan ben ik een tevreden jongeman. Dus bij deze, stay tuned!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.