Ja,..waar gaat dit over?

De zin in de titel van dit schrijfsel, dat is quasi het enige wat ik van de reactie van Ward De Bever, euhm, Bart De Wever heb onthouden toen hij vandaag door gediplomeerde persmuskieten werd belaagd waarom hij überhaupt aanwezig was bij de vergadering met o.a. Jean Hesp, euhm Jan Jambon, na de toch wel vreselijke aanslagen in Brussel in maart van dit jaar.

Ja, waar gaat dit over? Persoonlijk durf ik zelden politieke statements te verdedigen omdat ik er uiteindelijk de ballen van ken. Politiek is een complex gegeven en ook al heb ik eens pogingen gedaan om mij er wat in te verdiepen, op den duur vind ik een verspilling van de resources die mijn grijze hersenmassa te bieden hebben.  Als er dan toch 1 ding is dat altijd overduidelijk op het einde van het verhaal naar voren komt, dan is het dat de grootste partij van dit land, en eigenlijk overal ter wereld eigenlijk, namelijk “Eigen Belang” is en het gros van de bevolking dat eigenlijk op wat online gesputter na best wel OK vindt. De waarheid komt soms uit een kindermond.

Ja, waar gaat dit over? Ik heb me eigenlijk al ferm beklaagd dat ik me omwille van “technische redenen”  een dikke maand geleden weer op Facebook heb gesmeten. God dammit, nu weet ik waarom ik het medium een jaar geleden de rug had toegekeerd. Nu, John heeft geleerd van zijn zonden, en na het oplossen van de zogenaamde technische motivatie die me tot het medium had gelokt, heb ik het onding vakkundig weer van mijn tablet gesmeten en ben ik me weer al een volslagen social media analfabeet gaan gedragen.

Is 2016 voor mij een goed jaar geweest? … Bwoa….

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. @ Dirk: 😉

    @ Mel: Het was “noodzakelijk kwaad”, maar effectief de ergernis kwam weer vrij snel opborrelen wat mij al gauw deed concluderen dat het onding niet meer in mijn leventje pas. Kortom, ik ben er momenteel even actief als een kalkoen op een kerstdiner… 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.