Gentlemen, he’s back!

Waar is de tijd waarin mensen het #-tekentje als “kardinaalsteken” uitspraken. De hashtag zoals men het dezer dagen verwoorden, is populairder dan ooit bij die-hard Twitterwezens beleefd warempel een revival. In een vorige leven zag je het symbool hoofdzakelijk op telefoontoestellen waarbij het “hekje” op aanraden van de geautomatiseerde telefoonstem moest worden ingedrukt om een bepaalde actie op je telefoon te bevestigen.

Alhoewel ik ook een Twitter-account heb rondzwerven op het Internet, was de drang om iets in de zin van: “Eindelijk nog eens iets op mijn blog geschreven #happy”  te tweeten nog niet echt in me opgekomen. Dat tweeten zelf is iets wat me sowieso niet echt bezighoudt. Ik ben helaas niet interessant genoeg om een garnizoen Twitter-people te gaan entertainen en ik ben daar eigenlijk wel blij om. Het is ook een beetje hypocriet van me om te denken dat er ook maar 1 iemand echt geïnteresseerd zou zijn in het feit dat ik na korte pauze toch weer in mijn virtuele pen ben gekropen.

Nou nou, niet zo somber! Ondanks mijn afwezigheid waarbij ik de site echt wel links heb laten liggen, zie ik wel dat er toch dagelijks een handvol bezoek(st)ers nog even langs komen!  Neat! De topics moeten de modale surfer wel aanspreken off course, dus mocht ik echt willen dat mijn blogje succesvol wordt dan zou ik topics moeten kiezen wat de mensen momenteel hot vinden!

KOKEN!!!! De realiteit dat we een overdosis kookprogramma’s door onze strot krijgen geduwd  en dat we tussen die programma’s door  nog even een vriendelijke mens op ons bord krijgen die de producten van Delhaize promoot adhv een 2-minute-cooking-show weerhouden me om die richting op te gaan. “Ja menière, de minsen zien nie mjieh content mèh ne simple saucisse”  zei er onlangs iemand tegen me. Niet benauwd zijn madam,… alles komt terug,..zelfs eenvoud.

En nee,…..met nippleslips of selfies ga ik mijn tijd en de jouwe ook niet verknoeien! 😉

We’ll see what comes! Stay tuned!

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.