De tijd vliegt,…

…een titel die je, in de mate van het mogelijke, best letterlijk mag nemen! Niet alleen ga ik (en hoogstwaarschijnlijk mijn reisgezel inclusief) met zekere ongeduldigheid de ETA (Estimated Time of Arrival) counter omlaag zien tikken, ook zal ik de (biologische) klok een 9-tal uur mogen terugdraaien eens ik mijn eerste stap op “American soil” heb gezet.

De reis bestaat hoofdzakelijk uit 2 delen. In het eerste deel, tevens ook het grootste stuk, vertoef ik op Californische bodem. Het 2de deel, New York City, is er gekomen uitgaande van de stelling: “terwijl-we-hier-nu-toch zijn-laten-we-dit-toch-ook-even-meepikken”.

De mythe fluisterde mij, alvorens ik aan dit schrijfsel begon, in dat niemand graag eindeloze teksten leest op het Internet. Geen paniek, met die stelling in het achterhoofd ga ik geen complete opsomming geven van wat er allemaal op het programma staat. Het is immers véél te véél om op te noemen en ik ben ervan overtuigd dat ik je een serieus eindje scrollen zou bezorgen. Het leek me daarom praktischer, voor familie, vrienden en kennissen eventjes een héél beknopt (data)overzichtje te geven.

– 20 Juli
*** Brussels Airport (BE) -> Heathrow (UK) /// (British Airways)
*** Heathrow (UK) -> San Francisco Airport (CA) /// (British Airways)

  • California

– 20 tot 22 Juli: Santa Cruz
– 23 tot 25 Juli: San Francisco, San Jose, Cupertino (Apple fan nietwaar,…)
– 26 Juli: Wine Country (Napa/Sonoma) – Santa Rosa
– 27 Juli:  Santa Rosa, Livermore, Yosemite Park, Mammoth Lakes
– 28 Juli : Mammoth Lakes, Mojave, Santa Barbara
– 29 Juli: Santa Barbara, San Luis Obispo, Paso Robles
– 30 Juli: Paso Robles, Santa Cruz

Dit kaartje kan misschien handig zijn om het visueel voor te stellen.

– 31 Juli
*** San Francisco Airport -> John F. Kennedy Airport (NYC) /// (Virgin America)

  • New York

–  31 Juli tot 3 Augustus: New York City,… echt wel teveel om op te noemen! :p

3 Augustus
*** John F. Kennedy Airport (NYC) -> Heathrow (UK) ///  (British Airways)
*** Heathrow (UK) ->  Brussels Airport (BE) ///  (British Airways)

Laat ik nu vooral mijn vingers kruisen dat alle vulkanen op deze planeet voor een halve maand hun smikkel houden en dat alle mogelijke terroristen, in welke vorm, kleur of geaardheid ze ook mogen bestaan even de wapens neerleggen en genieten van de zon!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Moest je nog zin hebben in een get-together alovrens vertrek, of zin hebben in een nabespreking, beiden om mss ideeën te wisselen, let me know:)

  2. Sure David! No problem! Vrijdag moet ik langer werken, en zaterdag zit ik met een huwelijksfeest! Zondagavond terrasje zou moeten lukken! I’ll let you know

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.