bye bye Two “oh” Ten

🙂

Een mens zou het haast niet gaan geloven maar we zijn (bijna) weer een jaartje verder op de tijdslijn.  Terwijl de wereld 11 jaar geleden zat te beven voor de zogenaamde milleniumbug hebben we, althans als u deze blogpost nu leest, de eerste 10 jaar van het nieuwe millenium overleefd. Mag ik u daarom toch al een welgemeende proficiat wensen! 🙂

Van mijn kant was 2010 toch wel een jaar dat een tikkeltje anders was dan de voorgaande edities. Ik werd 30 lentes, een leeftijd waar ik toch eventjes bij stilstond. Ik maakte een overgetelijke reis naar de USA welke ik voor de rest van mijn leven zal koesteren. En last but not least, ik ruilde mijn tot dan toe vertrouwde biotoop in voor een andere leefomgeving. One tiny step for mankind, a big step for me.

Mag ik daarom alle, al dan niet anonieme, bezoeker(st)ers die mijn blog dit jaar de moeite  vond om in het oog te houden van harte bedanken en mag ik jullie daarom van mijn kant een fijn eindejaar toewensen!

Benieuwd wat 2011 voor ons in petto heeft!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.