YouTube Poop

Eerste schrijfseltje met de nieuwe WordPress,… zucht waarom veranderen ze toch altijd die dingen, het kost me 10 minuten meer om iets te schrijven. Vooruitgang… mjeh! 🙂

Anyhow… Heb je ooit al gehoord van de zogenaamde “YouTube Poop”? Nee? Dan ben ik blij om je iets bij te leren. Het fenomeen “poop” op YouTube is een absurde vorm van humor waarbij bestaande videos zodanig worden herwerkt op gebied van audio en video dat het komisch wordt, of dat is toch de bedoeling.

Komisch zeg je? Niet voor iedereen helaas. De ervaring heeft me al geleerd dat het een extreme vorm van humor is dat niet iedereen kan appreciëren. De ene vind het hilarisch de andere dan weer regelrecht irritant en klikt het gedrocht na 5 seconden alweer weg. De humor is inderdaad compleet van de pot gerukt (toepasselijk bij het woord poop) en doet me vaag denken aan de ijldromen die ik al eens gehad hebt toen ik in bed lag te ijlen toen ik de avond voorheen een pint teveel op had. Mind you,.. nu ik er aan denk, dat is toch al héél lang geleden hoor,… I must be getting older!

Enfin, de uiteindelijke werkwijze van dit soort videos bestaat erin de audio en video zodanig manipuleren en te voorzien van Internet meme’s  dat het regelrecht absurd wordt. Hoe populairder iemand of een bepaalde trend is, des te meer kans dat een verwarde geest met gevoel voor humor er een “poop” van maakt.

Er valt weinig verder over te schrijven, maar misschien geeft onderstaand voorbeeldje, waarbij Donald Trump en Hillary Clinton de kop van jut zijn, al een ideetje wat YouTube poop concreet is! Enjoy! 😉


Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.