Update marathon!

Het was reeds een klein poosje geleden dat ik het zogenaamde “Dashboard” van mijn blogje nog eens van naderbij had bekeken! Als ik er de tabelletjes en grafieken op nakijk trekt de site toch dagelijks een  50 tal unieke bezoekers. Tot op heden verbaasd me dat wel want ik promoot het ding “langs geen kanten” en de site is slechts bij een handvol vrienden en kennissen gekend.

Het nakijken van de site heeft aangetoond dat ik een ware update marathon mocht uitvoeren, en dat heeft meneer John dan ook maar gedaan. Een pluginnetje langs hier en een pluginnetje langs ginder, het kwam allemaal aan bod!  Wordpress, want daar draait dit ding nu eenmaal op, komt met elke nieuwe release méér en méér gebruiksvriendelijk! Ain’t that nice!  Voorheen mocht ik op mijn persoonlijke FTP allerlei gekke dingen uithalen om een update uit te voeren, en meestal liep er altijd wel (dankzij mijn onkunde) ergens iets mis waarbij ik één of andere kwistenbiebelachtige PHP code voor mijn neus zag verschijnen!  Not this time,….alles gebeurde automatisch,..en zonder fout! Yay!!!

Meteen besloot ik de “laatste-nieuwe-trend” qua (simplistische) logo-ontwikkeling te volgen en heb ik het “Johnblog-logo” een tikkeltje aangepast. 😉

I’ll write to you,…later!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.