SuperSara!

Dinsdag 3 november 2020 was er eentje dat me altijd zal bijblijven! Mijn zusje en schoonbroer zijn de trotse ouders geworden van Sara! SuperSara!

Alhoewel de zwangerschap op het einde van de rit zeker en vast niet, althans naar de finish toe, over een leien dakje liep is het uiteindelijk allemaal in orde gekomen! Phew! Echt een pak van mijn hartje!

Sara is de kleinste welp op de materniteit afdeling, maar ook meteen de luidruchtigste van het gezelschap. Een klein meisje met een eigen willetje en met karakter! Dat is nu al duidelijk!

Zo klein dat ze is! Ik grap momenteel met de vergelijking dat een pakje gehakt voor spaghettisaus meer weegt! πŸ™‚ Zeker niets van aantrekken, ik ben nu éénmaal azo, een man met sappige vergelijkingen. Dus Sara, als je dit schrijfseltje over zovele jaren misschien eens zal lezen, je nonkel John is een specialen hoor, maar dat zal je tegen die tijd wel al ontdekt hebben. πŸ™‚

Op mijn werk hadden ze gemerkt dat ik vrij kribbig rondliep de laatste dagen. Dit had alles te maken met de urgente geplande geboorte die eraan kwam. Sowwy, … ik ben op dat vlak vrij weekhartig.

Hoedanook, SuperSara is geboren en is liefdevol ontvangen in de familie! πŸ™‚
Hiep Hiep … Hoeraaaaaaaa!

5 teentjes op een rij! Dat maakt mij oh zo blij! πŸ™‚

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Een supermooi tekstje over SuperSara.
    Hebben haar nog maar alleen op foto’s gezien maar zijn
    nu al een supertrotse opa en oma. We zijn er superzot van!!

  2. Toegevoegd op 13 december.

    Het zou op vandaag als een serieuze pot spaghettisaus worden! Supertrots zijn we op ons kleindochter ook al hebben we ze nog niet “live” gezien.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.