Preus lik 40!

Eerder deze maand ben ik 40 lentes geworden, en dat is op zich al een persoonlijk record! 😄

Nee, enkele weken voordien is het heugelijke nieuws mij ingefluisterd dat ik officieel “nonkel John” ga worden in de loop van januari 2021! Als dat nu eens geen fantastisch nieuws is! Yup, mijn zusje zal voor de eerste keer mama worden! Kei cool eh jong!

Ik heb altijd al graag kinderen gezien, en alhoewel ik weet (tenzij er nog iets spectaculairs zou gebeuren in mijn bescheiden leven) ik naar alle waarschijnlijkheid nooit om doopsuikers voor mijn eigen nageslacht ga hollen, ben ik echt, maar dan ook echt “over the top” happy voor mijn zusje en schoonbroer in spe!

Is het niet verwonderlijk hoe het menselijk lichaam werkt? 2 celletjes begroeten elkaar op het gepaste moment, schudden elkaar bij wijze van spreken de hand,… en hup… alles schiet in gang. Een mens (zoals ik) stond er voorheen nooit echt bij stil, maar na 9 maanden is het resultaat van dat handschudden een rozig mensje dat grijpgraag met de vingertjes je eigen vinger omklemt en met een beiaard van geschreeuw (met bijhorende bengelende klepel zichtbaar in het mondje) de aandacht zoekt. 😄

Nu, ik zal met alle plezier, de eretitel van nonkel dragen! Het kleine meisje is van harte welkom!

Ik schrijf het nog eens, mocht het je nog niet zijn opgevallen,… ksin preus lik 40!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Oooh proficiat, nonkel John! Het is echt zalig om nonkel (of tante in mijn geval) te zijn 🙂 Hier is m’n nichtje van 4 een paar dagen op bezoek, echt leuk!! (Maar ook vermoeiend, dus fijn dat ze na een paar dagen terug bij haar ouders gedropt kan worden :-D)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.