Kudos!

KUDOS! voor de stad Roeselare! Gisteren heb ik namelijk mijn 2de vaccinatie gehad tegen het beestje waar ik vorig jaar diverse schrijfsels aan heb verspilt. Geen bijwerkingen voorlopig, buiten een “blauw-plek-achtig-gevoel” waar de verpleegster van dienst haar metalen angel heeft geplaatst. Compleet normaal dus.

Gisteren liet ik me wijsmaken door diezelfde verpleegster dat er toch een behoorlijk aantal mensen zijn die lijkwit gaan plaatsnemen en dat sommige echt onder lichte dwang hun shot moeten krijgen omdat ze regelrecht skittebenauwd zijn.

Ah kom op, waar gaat het over? Het gaat om een onnozel prikje dat je echt waar, totaal niet voelt. Nu, eerlijkheidshalve schrijf ik er wel eventjes bij, dat ik überhaupt ook geen fan van naalden hoor. Ik zou nota bene een verschrikkelijk slechte heroïne-junk zijn. Maar zo een pietluttig prikje… nee … daar trunt ik niet over. 🙂

Nu, ik ga het niet over de mensen hebben die bang zijn van een prikje of die de prikjes misschien uit principe weigeren. Nee, zoals ik al op de eerste regel geschreven heb: KUDOS! voor de stad Roeselare! KUDOS! hoe men het vaccinatiecentrum heeft ingericht en functioneel heeft gemaakt voor de stroom aan mensen die er dagdagelijks langskomen. KUDOS! voor alle vrijwilligers die dag in dag uit in de weer zijn elke inwoner van spuitjes te voorzien.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.