Joost mag het weten

Mocht ik Joost ooit tegenkomen dan zou ik hem af en toe een paar vragen onde de neus kunnen stoppen. De vraag of Joost dan effectief ook op alles een antwoord zou weten betwijfel ik echter wel een beetje.

Joost mag het weten waarom mevrouw Pippa’s bottom opeens “the special attraction” van de papparazzi is geworden.
Uiteindelijk was het haar zusje, waarover het oorspronkelijk allemaal ging, de sterattractie van het moment maar bleek zij voor de massa (onterecht) “a royal boring doll” te zijn. “Aii assume they’ve nevah bin to Singapore,…sèvvie?” zou captain (how could we forget) Jack Sparrow’s gevatte antwoord kunnen zijn.

God forbid. Als ik er bepaalde sites (haast) dagelijks op nalees dan duikt heel af en toe de verborgen gedachte waarin ik Joost eventjes aanpor. Niet zozeer om over alle nieuwsberichten die de sites rijk zijn een vraag te stellen, maar soms gewoonweg  eens om een kleine confrontatie met mijzelf aan te gaan in de zin van “And why do I care?” Ergens prijs ik mijzelf gelukkig dat ik niet tot de meute behoor die bij elk event in mijn leven begint te tweeten of te retweeten. Ik heb niks tegen Twitter of Facebook maar Joost mag het weten waarom ik een twitter icoontje toelaat op mijn blog! :/

Om dan toch nog met een filosofische piratencitaat af te sluiten: The world’s still same mate, theres just less in it.”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.