Back To The Future

It’s time to catch up time!

De ene persoon is er beter tegen gewapend dan de andere. De beruchte jetlag waar iedereen het over heeft na een dergelijke reis klopt volledig en geniet ik tijdens het schrijven van deze blogpost ten volle van.  De heenreis richting Californië, waarin ik de klok 9 uur mocht terugdraaien, was vanuit persoonlijk standpunt geen enkel probleem.  De terugreis vanuit New York daarentegen betekende logischerwijze dat ik het omgekeerde scenario moest ondergaan, een hoop uren inhalen. Een zogenaamd reisje naar de toekomst dus.

Do not be troubled, I’m fine. De haast klassieke ongemakken van slapeloosheid, hongergevoel op Belgische uren en aanverwante euvels, that’s about it. Het was opmerkelijk dat ik zelfs na een volle 30 uur wakker te zijn geweest deze nacht de slaap echt niet kon vatten. Mijn lichaam stond deze nacht op een ware “adrenalinemodus” en tikte lustig voort op New York’s tempo. In zekere zin mocht ik dan nog van gelukspreken dat ik voor mijn eerste echte “big trip”  de tussenstop in New York had gemaakt zodat ik reeds een kleine inhaalbeweging van 3 uur had gemaakt.

Bedankt aan iedereen die mijn blog en Facebookprofiel op regelmatige basis in de gaten heeft gehouden. Terwijl ik normaal een gemiddelde van 25 unieke bezoek(st)ers (ook best OK voor een blog als deze) per dag had, haalde ik tijdens mijn uitje op 26 juli 2010 een piek van 196 unieke hits, which is,….impressive!

Bij deze bedank ik ook nogmaals Mr. Artoeditoe en diens broer  hartelijk voor de aangename reis die ik heb mogen beleven aan de andere kant van onze planeet! 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.