2021->2022

Het einde van het jaar is zéér nabij, dus een uitgelezen (woordspeling) ogenblik om mijn laatste blogpost van het jaar 2021 neer te pennen. Op ogenblik van schrijven is het nog 14 dagen, maar ach! Here goes!

In tegenstelling tot de schrijfsels van 2020 heb ik het ganse COVID-verhaal minder aan bod gebracht in 2021. Ik had denk ik alles wat geschreven wat ik te vertellen heb daarover, en mijn algemene visie/mening is eigenlijk niet verandert tov vroeger. Ik blijf het herhalen dat véél mensen simpelweg niet snappen, of toch niet willen snappen, dat “sacrifices have to be made” om tot het punt van “salvation” te geraken. Maar genoeg daarover.

Mijn nichtje Sara groeit als kool en het is verwonderlijk hoe het kleine meisje *poepjes-schuivend* evolueert van hulpeloze peuter tot een flinke jongedame in wording. Tis een dotje, beter kan ik het niet omschrijven. Haar eerste verjaardag was een feit dit jaar en nonkel John lag ziek in bed die dag. *tzalt-er-toch-echt-wel-weer-om-doen hé!* Maar voor mij was het speciaal om dit jaar het kleine meisje eens de papfles te mogen geven om dan vervolgens de traditionele “landbouwer” door gans haar kleine lijfje te voelen sidderen. 😉

Voor mij was het carrièregewijs een vrij gevuld jaar. Nog steeds ben ik actief op 3 fronten qua werk en dat bevalt me eigenlijk wel prima. Full time werken, lesgeven en een (zéér klein) bijberoep na de uren. Valt eigenlijk best goed te combineren, ook al zijn er wel momenten dat ik ’s morgens onder douche sta en denk van “had ik nu nog 5 uur in bed kunnen liggen, kzou er niet rouwig om zijn”. 😉

Ik heb geen idee wat 2022 voor mij in petto heeft, maar ik ben eigenlijk best tevreden met hoe het met me gaat. Er zijn natuurlijk altijd punten dat ik anders zou willen en ik weet dat dit bij jou als lezer niet anders is. Het leven is vanzelfsprekend een sequentie van up’s ’n downs en maar goed ook, want anders was het leven maar voorspelbaar. De filosoof-wannabe is dus nog altijd aanwezig in me.

Een welgemeend gelukkig nieuwjaar aan iedereen die de moeite doet om mijn blogje te volgen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.