Tussen de drukke privéomstandigheden door eventjes kort schrijven dat, zoals je waarschijnlijk reeds kon zien, JohnBlog een hoofdzakelijk visuele update heeft gekregen. De algemene filosofie was om de site overzichtelijker en méér printervriendelijk te maken. Ook merkte ik her en der dat de site soms traag reageerde en na de nodige research zijn hier ook oplossingen voor gevonden.  Een beetje in de trend van “softwareupdates” geef ik eventjes een korte “changelog”.

*** Changelog JohnBlog v3.1***

  1. Nieuwe WordPressTheme:  “Platform”
  2. Upgrade plugins
  3. Herorganisering plugins
  4. Schrappen/bundelen van enkele pagina’s
  5. Plaatsen van een “JohnBlog”-logo.
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: