Het nieuwe jaar is amper begonnen en er is weer vanalles gebeurd. Ja, … had ik nu iets anders durven denken? In zekere zin redeneer ik nog altijd in mijn absurde naïviteit dat een nieuw jaar, een compleet nieuwe start is, en proper lei, maar puur technisch gesproken is het gewoon een dag gelijk een ander. You don’t say! Thanks Captain Obvious!

Het was trouwens de eerste keer sinds lang, dat ik op 1 januari relatief vroeg opstond zonder een protesterende maag of iets gelijkaardigs. Allez, corona is dan toch nog voor iets goed, … mmmmmnee, … laat ik die woorden maar vlug terugnemen. Tis te hopen dat ik/we minder van die rotzooi moeten horen of lezen, maar ik vrees er beetje voor. Nu is mijn goede voornemen voor 2021 toch wel dat ik minder over dat gegeven ga schrijven. Ik denk/geloof dat ik al genoeg mijn punt heb naar voren gebracht, zou ik zo zeggen, zeg ik zo … 🙂

Tanya Roberts is plots overleden. Ik verschoot in zekere zin dat de dame reeds 65 lentes was. De tijd staat niet stil, zo blijkt. Dat ligt puur aan mij hoor, want telkens ik aan Tanya Roberts denk, zie ik haar slingeren door de bomen in een tarzanachtig pakje. Off the record, er zijn minder aantrekkelijkere dingen om naar te kijken nietwaar. 😉

En om dit eerste schrijfseltje af te sluiten, … als er iemand nu nog twijfelt of in de USA, Tante Sidonia 100% ludicrous is of niet, dan weet ik het ook niet meer. Het grote gevaar komt niet meer van buitenaf, maar van binnenaf. En meer woorden maak ik er niet meer aan vuil, want als ik erover schrijf of niet, het gaat toch niet veranderen. 🙂

 

2 Responses to 2021 Kick-Off

  1. avatar Stijn says:

    Beste wensen voor het nieuwe jaar, John. Op een beter jaar dan het vorige.

  2. avatar John says:

    Dankjewel Stijn! Een mens kan alleen maar hopen! 🙂

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: