Miljaarde, ook al had ik er een maand op voorhand aan gedacht om iets neer te pennen,… ik ben het simpelweg vergeten. Vroegtijdige dementie, aderverkalking onder mijn hersenpan of regelrechte luiheid? Had mijn blog het karakter van Greta Tonijnberg, euhm Thunberg gehad dat ging het met een high probability tegen mij vloeken in de trend van: “How dare you, neglecting me!”.

Je m’excuse! De laatste weken zijn bijzonder druk voor mij geweest. Naast mijn fulltime job als DeskTop Publisher in een communicatiebureau, draaf ik elke donderdagavond op als docent en ben ik sinds juli dan ook nog even gestart met mijn bijberoep. Met name de laatste 2 activiteiten zijn brand new voor mij, maar ik trek goed mijne plan! Ik amuseer me. Alhoewel die laatste activiteit traag maar zeker op gang begint te komen (er is geen echte pressure van mijn kant), heb ik dus op ogenblik van schrijven, 3 jobs. Ain’t that sweet! 🙂

Ja, maar wat wou ik nu schrijven, want ik besteed al 2 alinea’s aan informatie die weliswaar informatief is maar niet echt to the point is,… toch?

Awel, het is dit jaar, rond deze periode meer bepaald, precies 10 jaar geleden dat ik mijn blog ben beginnen schrijven! Hooray! Mijn eerste schrijfsel was weliswaar geen zo een opgewekt bericht. Een ode aan Hilde Rens aka zangeres Yasmine die eveneens 10 jaar geleden het leven liet.

10 jaar schrijven! W00t w00t! Een glaasje cava of champagne met bijhorende amuse bouche zou je denken? Bwa, een simpele pint bier is ook goed hoor. Ik ga geen wedstrijd organiseren voor een gratis meet ‘n greet met mijzelf, want dat zou toch een klein beetje van de pot gerukt zijn nietwaar. Zoals ik al een paar keer terloops heb neergeschreven, mijn schrijfkunsten promoten doe ik niet echt, ook al doen de meeste mensen die aan blogschrijven doen dit wel. Ik val in herhaling, maar ik schrijf gewoon voor mijn plezier en als ik een handvol mensen kan boeien, dan zinnek al ferm content!

Op naar de volgende 10 jaar zou ik zeggen!

 

3 Responses to 10 jaar JohnBlog

  1. avatar moetje says:

    Een meet ‘n greet op je kosten zien moetje en poetje wel zitten !!!!

  2. avatar Organica says:

    Happy blirthday! Benieuwd om te horen hoe je multi-jobs je bevallen 🙂

  3. avatar John says:

    Oh, die bevallen me zĂ©Ă©r goed moet ik zeggen. Lekker druk, zo heb ik het graag, maar ik amuseer mij rot! Das het voornaamste! 🙂

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: