Noem het gerust een brokje beroepsmisvorming, maar als ik de afgelopen tijd de affiches bekeek voor de op 14 oktober 2012 aankomende verkiezingen, dan had ik mijn hoofd altijd wel commentaar te bieden.

“Des couleurs et des gouts ne discute pas” …. yeah I know! (in het kader van laat ik eens 2 talen mixen)

Het is altijd wel wat natuurlijk. De ene keer vind ik de foto te donker, de andere keer denk ik azo bij mijzelven van “kon je nu echt eens niet meer lachen op die foto”, en bij nog andere foto’s morrelen mijn hersens met de gedachte van “miljaarde wat een gigantische kleurzweem op die foto zeg!!”. Neem het gerust van mij aan, het begrip “kleur” en het bijhorende industriële begrip  “colormanagement”  is niet zo gemakkelijk als het lijkt en hoe meer ervaring je erin opdoet hoe vaker je op dergelijke dingen begint te letten.  Vakidioot maybe?

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: