Currently viewing the category: "Geen categorie"

“De latste sleete, …

On 24 september 2022 By

… eij voe niet!” Dat is wat de oudere generatie mij destijds altijd vertelde als het over auto’s ging. Voor de volgers die niet zo vertrouwd zijn met het sappige West-Vlaams (jammer toch!), hierbij de vertaling van de blogtitel: “De laatste slijtage, … is gratis”.

Even een korte situatieschets misschien? Al enkele jaren (!) […]

Lees verder,...

My two cents

On 17 september 2022 By

Energie

Telkens ik durf naar de radio te luisteren of naar het nieuws te kijken, word ik (en jij normaal ook) om de oren geslagen met torenhoge energieprijzen. Nu euhm, … erg veel energie (flauwe woordspeling) stop ik hier niet in. Alles doorgronden boeit me eigenlijk niet bepaald. Ik heb een vast contract (al ruim […]

Lees verder,...

F1 2022

On 10 september 2022 By

Het seizoen mag dan wel op zijn einde beginnen lopen, ik vond het wel het geschikte moment om nog eventjes te kribbelen over de sport dat ik al sinds 1997, en eigenlijk zelfs er al iets voor, intensief volg. Intensief in die zin dat ik al enige tijd een abonnementje heb lopen op de F1 […]

Lees verder,...

Uit het oog, …

On 4 september 2022 By

Mijn vader zaliger zei altijd tegen me: “John, het kerkhof ligt vol met mensen die dachten dat ze onvervangbaar waren”. En eerlijk gezegd, ik heb hem altijd gelijk gegeven. Op het ogenblik dat je als mens claimed dat je onvervangbaar bent, ben je erg fout bezig volgens mij.

Toen Martine Tanghe, die 2 jaar terug […]

Lees verder,...

42

On 11 juli 2022 By

Dag papa,
Dag mama,

Ik schrijf dit schrijfsel rechtstreeks naar jullie. Als je me toestaat ga ik het schrijven puur vanuit mijn standpunt, en ga ik zusje er niet in betrekken. Ze zal het me wel niet kwalijk nemen.

Afgelopen zaterdag werd ik 42 jaar. Het is denk ik wat een understatement als ik jullie […]

Lees verder,...