Voorwaarden & Privacy

 1. JohnBlog.be heeft het recht om reacties te verwijderen indien deze in strijd zijn met de openbare orde of goede zeden zonder daarbij het recht van vrije meningsuiting te verhinderen.
 2. JohnBlog.be bevat hyperlinks naar websites van derden. De beheerder is niet verantwoordelijke voor de omgang met uw gegevens op deze websites.
 3. Alle hyperlinks die verwijzen naar de Apple iTunes store worden omgeleid naar de Belgische iTunes Store. De iTunes Store is eigendom van Apple Inc.
 4. JohnBlog.be biedt bewust geen reclamebanners aan
 5. Ongewenste geautomatiseerde reacties (spam) wordt zoveel mogelijk bestreden met de technologie dat beschikbaar is.
 6. JohnBlog.be is een persoonlijke / niet-commerciële blogwebsite. De artikels zijn subjectief geschreven waarbij satire en humor een belangrijke rol spelen. De beheerder berust zich op de vrijheid van de vrije meningsuiting zonder daarbij personen / organisaties doelbewust persoonlijk aan te vallen of te kwetsen.
 7. Johnblog.be is een non-profit hobby project waarbij tot op heden nooit om een donatie zal worden gevraagd.
 8. JohnBlog.be wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden om misbruik te voorkomen.
 9. JohnBlog.be biedt geen externe downloads aan van software/muziek/films waar er auteursrechtelijke copyright op aanwezig is.
 10. JohnBlog.be is niet aanwezig op sociale media om blogposts te promoten.

Informatie specifiek inzake privacy

 1. Op JohnBlog.be is het mogelijk om u via een emailadres te registeren om te reageren op een schrijfsel. De persoonlijke gegevens die in de database van de blog worden bewaard omvatten: familienaam en/of voornaam en/of nicknames, emailadressen, avatars en reacties op blogposts. Ten allen tijde kunt u de beheerder contacteren met het verzoek deze te definitief te verwijderen uit de database.
 2. Deze website maakt gebruik van cookies om uw browserervaring te optimaliseren en waarschuwt u ook hiervoor.
 3. Johnblog.be bevat trackers door middel van van de WordPress Stats module JetPack, Google Analytics (dit zijn hun voorwaarden) Monster Insights en Gravatar. Deze data wordt verzamelt om de statistieken van de JohnBlog.be in kaart te brengen. Contactgegevens van geregistreerde gebruik(st)ers worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt noch doorgegeven aan derden.
 

Comments are closed.