Voorwaarden

Elke site heeft ze, dus kunnen ze op de mijne niet ontbreken. Is misschien een beetje saaie lectuur, maar tja,….

  1. Onrechtmatige uitlatingen zijn niet toegestaan: uitlatingen die in strijd zijn met de openbare orde of goede zeden, uitlatingen die discriminerend, beledigend, lasterlijk en/of kwetsend  zijn of op één of andere manier inbreuk plegen op de rechten van anderen. De beheerder van “JohnBlog” kan zonder kennisgeving berichten, commentaren of gebruik(st)ers voor de blog weren als ze niet voldoen aan bovenvermelde voorwaarden.
  2. De website van Johnblog.be bevat hyperlinks/snelkoppelingen naar andere websites van derden. De beheerder is niet verantwoordelijk voor de omgang met uw gegevens op deze websites of de inhoud van de daarop vertoonde informatie. Indien derden een hyperlink naar deze website maken, dan is “JohnBlog” niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.
  3. Alle hyperlinks/koppelingen die verwijzen naar iTunes worden omgeleid naar de online Belgische iTunes Store van Apple Inc.
  4. Johnblog.be biedt geen reclamebanners aan, en zal dit ook bewust nooit doen.
  5. Spamberichten worden op Johnblog.be zoveel mogelijk bestreden met de technologie welke beschikbaar is.
  6. Deze blog bevat trackers door middel van van de WordPress Stats module JetPack, Google Analytics (dit zijn hun voorwaarden) Monster Insights en Gravatar. Deze data wordt verzamelt om het bezoekersaantal van de JohnBlog in kaart te brengen. Contactgegevens van geregistreerde gebruik(st)ers worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt noch doorgegeven aan derden.
  7. Deze website is een persoonlijke website. De artikels zijn subjectief geschreven vanuit een persoonlijke interpretatie waarbij satire en humor een belangrijke rol spelen. De beheerder berust zich op de vrijheid van de vrije meningsuiting zonder daarbij mensen doelbewust persoonlijk aan te vallen of te kwetsen.
  8. Johnblog.be is een non-profit project waarbij tot op heden nooit om een donatie zal worden gesmeekt.
  9. Deze blog wordt in de mate van het mogelijk technisch gesproken zo goed mogelijk up-to-date gehouden.
  10. JohnBlog is niet (actief) aanwezig op Facebook en Twitter.
 

Comments are closed.